Categorieën
Uni VV 1

Tussen 12.30 en 12.45 bij ’t Sportcentrum!

Morgen verzamelen we tussen 12.30 en 12.45 bij ’t Sportcentrum! ….en dus niet pas om 13.00 uur!!
Na een opbeurende peptalk gaan we dan in Dieren proberen eens een keer niet gelijk te spelen, maar weer eens zingend onder de douche te staan.

Voor de zekerheid hier nog even de tekst om te oefenen:

Laala laala
La la la la laaaa

Laala laala
La la la la laaaa

Ja, jongens kijk eens zie ze weer eens lopen
Met die zwarte broek en rooie trui

Dat zijn toch de jongens van de universiteit
‘t zijn alle van die fanatieke (!) lui!!!

En de spanning stijgt ten top
‘t héééle sportcentrum op zijn kop

WANT
De eerste goal die is al weer geva-allen
En dan roepen wij weer met zijn alleen luid !!!

UNI vv
UNI vv

10 reacties op “Tussen 12.30 en 12.45 bij ’t Sportcentrum!”

Ik kan morgen helaas niet meespelen: gisteravond is er in de file iemand met een vaartje van 120km bij mij achterop gereden. Met een beetje mazzel kom ik wel kijken 🙂

Van die vette bak is niet zoveel meer over… Dus Joost, probeer bij je baas toch nog maar een lease-auto te regelen.

Niks ernstigs, maar ik heb me wel eens beter gevoeld, overal flink spierpijn en een zwaar hoofd 😕

Hm, klinkt als post-whiplash syndroom. Schijn je veel geld mee te kunnen verdienen. k zou je daarna een behandeling aan kunnen bieden om van je klachten af te komen; ben je ook meteen een groot gedeelte van je geld weer kwijt.. 😀

Ik zou maar wel aangeven, dat je nekklachten hebt bij verzekering, ze betalen je altijd smartengeld uit. Had ik ook 4 jaar terug.

verzekeringsmaatschappijen tillen is altijd een goed idee. hopen dat je niet echt een whiplash hebt tijs! ik ben zelf wel vrij fit alleen moet ik van mijn manueel therapeut rustig aan doen. Daarom stel ik mij slechts een helft beschikbaar, tenzij de nood aan de man is natuurlijk. tot morgen!

Om ook nog een beetje het Universitaire karakter van ons voetbalcluppie te benadrukken onderstaand leuk onderzoeksfeitje over Whiplash. Hiermee is aangetoond dat zeker ook psychologische factoren een rol spelen bij het ontstaan van Whiplash.

Daar waar in Nederland en de meeste Westerse landen het aantal meldingen (en daarmee ook het aantal ziekmeldingen) van traumatische nekletsels de afgelopen 20 jaar sterk is toegenomen, laten andere landen andere cijfers zien.
Ferrari (overigens grappige naam voor iemand die gevolgen van verkeersongelukken onderzoekt…) en Schrader (2001) hebben in Litouwen 202 personen gevolgd die een achteraanrijding meemaakten. Van deze personen ontwikkelde letterlijk niemand in de drie daaropvolgende jaren blijvende klachten.
Als verklaring hiervoor geven de onderzoekers de verwachting ten aanzien ziekte-ontwikkeling. Kort gezegd: in Nederland verwchten we (onbewust) naar aanleiding van dergelijke ongevallen chronische klachten, waardoor ieder pijntje dat we voelen gecatastrofeerd wordt, waarop het gedrag wordt aangepast (bv rust), waardoor klachten eerder toe dan afnemen, waardoor dus in werkelijkheid echt chronische klachten ontstaan. In Litouwen verwachten ze geen chronische klachten, waardoor ze eerder gewoon doorgaan waar ze mee door moeten gaan en klachten meer negeren; dit lijkt meer functioneel te zijn.

Concluderend: te veel naar de klachten handelen lijkt dysfunctioneel. Anders gezegd: Matthijs, half 3 dat veld op en ballen! 😉

Tot zover mijn bijdrage aan de wetenschap. Zie jullie vanmiddag en dan wordt het weer knallen! Eindelijk weer eens een echte overwinning!!!

Ik stel voor dat Huub gewoon even naar je letsel kijkt Mattijs, dan weet je in elk geval waar je aan toe bent! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.