Categorieën
Uni VV 1

Zuid-Afrika

Dag allemaal!
Hier een eerst echt bericht uit Zuid-Afrika! Goed te zien dat jullie zo actief zijn in de winterstop!
Dus geland in Johannesburg. Grote stad, mooi hostel. Was trouwens wel een vesting met groot hek en zelfs een panic button voor als er s nachts iemand je kamer binnenkwam… Ons werd geadviseerd om met de auto naar het restaurant te gaan ivm de veiligheid, terwijl de eetgelegenheden maar 300 meter van ons vandaan waren!
Gelukkig geen last gehad van de criminaliteit. Een dan naar Soweto geweest. Erg indrukwekkend, mensen leven in kleine hutjes. Dag daarna in Johannesburg central geweest (met een gids!). Slechts enkele blanken gezien (komen er alleen als het echt niet anders kan!).
Daarna een dag naar een wildpark geweest. Zeebra’s en giraf gezien. We zitten nu vlakbij het Krugerpark. Morgenochtend vroeg gaan we er voor 5 dagen binnen. Net al even geweest en meteen een olifant gezien! Echt super gaaf!
Het weer is hier prima (vandaag wel erg warm, 35 graden).
Nou dat was het voor nu. Mzzzls Gijs en Michelle

Één reactie op “Zuid-Afrika”

Sodeju Gijs (en Michelle)! Ga weg met jullie heerlijke reisverhalen (zei de man die hard zat te typen achter zijn computer om de komende dr dagen weer vóór zeven uur in de ochtend in de trein zit..). IK WIL OOK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.