Categorieën
Uni VV 1

Bowlingbaan is gereserveerd!

Beste teamgenoten, de eerste stap is genomen voor het eerste teamuitje dit jaar. Er zijn twee banen gereserveerd in bowlingcentrum Olround vanaf 17:00. Tot nu toe zijn we met z’n tienen maar ik heb twee banen voor twee uur gereserveerd, dwz er is nog genoeg plek voor de mensen die nog niet gereageerd hebben.

Ten tweede het idee van Bert vind ik erg goed (reactie teamuitje), en voor Bruno, een beetje variatie in je algemene muziekontwikkeling is ook niet verkeerd. 😉

6 reacties op “Bowlingbaan is gereserveerd!”

Jojojo! Ik voel me enorm aangesproken door de laatste zin van de aanvoerder in zijn vorige postje, en zal dus maar meegaan…

Weet nog niet of ik 17 uur ga halen, maar ga jullie die avond zeker ontmoeten. Probleem is alleen dat ik de volgende dag om 14.30 uur acte de presence moet geven in het mooie, en verre, Joure, dus moet tijd mijn bed in… Tot zaterdag!

Mijn muziekontwikkeling is anders prima in orde! 😛
Gerben, kun je me misschien even helpen?

Maar goed, ik heb er zin in! Heeft de aanvoerder misschien ook een mooie prijs in gedachten voor de winnaar bij ’t bowlen? :mrgreen:

Ja, Bruno, ik had al een reactie in gedachten. Over dat je altijd nog met mij meekon naar Malle Babbe en De Kelder, over dat echte smaak daar pas echt te proeven is en over dat gezelligheid en feestelijkheid op zaterdagavond nog altijd boven ‘algemene muziekontwikkeling’ gaan…

Maar zoals je al merkte, heb ik die reactie achterwege gelaten. Ik ben wel benieuwd naar Blues in St. Anneke. Denk namelijk dat het daar ook wel gezellig kan gaan worden.
Tja Bruno, ook ik word ouder 😉

Oh ja, en over die prijs: ik heb nog een schoen in de aanbieding. Als we daar een beetje goud op spuiten, kunnen we er een winnaar ongetwijfeld erg blij mee maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.