Categorie├źn
Uni VV 1

Weer gelijkspel voor Uni VV

Uni VV kon in de wedstrijd tegen SKV opnieuw aantreden met een volledig fitte selectie. Dit betekende helaas wel dat er weer wat spelers niet aan spelen toe zouden komen. De bank was echter wel sterk bezet. Rinus koos voor het team wat hem tot nu toe ‘het meest bekoord had’.

SKV was vol vertrouwen na de ruime winst op koploper Gazelle, maar Uni begon redelijk aan de wedstrijd. Een schot van Willem werd net gekraakt en Bert kreeg de grootste kans. Na een pass van Huub ging zijn lobje echter net over. Pieter kreeg al snel een gele kaart toen zijn Limburgs door de scheidsrechter verkeerd begrepen werd. Niet lang daarna liet de spits van SKV zich vallen in de zestien. De scheidsrechter liet terecht doorspelen en de bal ging achter. Toen Chris aan de speler liet weten dat ie zich niet moest laten vallen, wees de scheidsrechter tot verbijstering van Uni VV naar de stip. Dit buitenkansje liet SKV zich niet ontnemen: 0-1.

Na deze tegenvaller was Uni even van de leg. Door kleine irritaties kwam de ploeg moeilijk weer in het spel. Grote kansen werden er voor de rust ook niet meer gecreeerd. Bert was met een kopbal uit een corner van Bruno nog het dichtst bij.

Na rust zette Uni SKV onder druk. Na een kwartier kon Pieter opstomen richting vijandelijk doel. Hij koos ervoor de bal af te geven. Deze kwam helaas net iets achter Willem terecht waarna diens schot met links voorlangs ging. Niet lang daarna werd Willem aan de rechterkant wel goed aan gespeeld en hij sneed het strafschopgebied binnen. Hij werd vervolgens binnen de lijnen gevloerd, een penalty dus. Deze werd door Sjoerd onberispelijk binnengeschoten.

Kort daarop bleek een van de aanvallers van SKV enigzins gefrustreerd na balverlies en trapte Wouter van achteren onderuit. De scheidsrechter trok direct de rode kaart voor deze speler. De man-meer-situatie kwam het spel van Uni niet ten goede. Er werd wat paniekerig en gehaast gespeeld in de jacht op de winst. Bert was dichtbij de winnende treffer toen hij op de keeper af kon gaan. Zijn schot met links werd door de keeper echter met de voet gekeerd. De grootste mogelijkheid was vlak voor tijd. Een voorzet van links werd door de keeper niet goed verwerkt. De bal bleef op de 5 meter liggen. Pieter probeerde deze in de draai in het doel te werken, niet wetende dat de instormende Mattijs er veel beter voor stond en de bal voor het inleggen had. Het bleef dus opnieuw bij een gelijkspel.

Waar het de eerste wedstrijden mee zat, zit het geluk nu wat tegen. Gezien de andere uitslagen is er nog weinig aan de hand. Het is volgende week tegen Otterlo echter wel weer eens tijd voor de volle winst!

Opstelling Uni VV:
Bas
Sjoerd, Wouter, Christian, Joost (Barry)
Huub, Bruno, Gerben (Pim)
Pieter, Bert, Willem (Mattijs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.