Categorieën
Uni VV 1

UNI vv laat voor de derde keer op rij punten liggen (Gelderlander)

NIJMEGEN ● UNI vv staat der­de na de derde 1-1 op rij.
Blauw-Geel’55 profiteerde wel van het verlies van de koploper.

Derde klasse A UNI vv- SKV 1- 1
UNI zag Bert Tolkamp en Pie­ter van den Broek in de eerste helft kansen missen. Na duwen scoorde SKV uit de penalty: 0-1. UNI speelde goed maar kwam niet langszij. Ook na de rust liep de ploeg lang achter de 0-1 aan. De gelijkmaker viel vanaf de penalty stip. Sjoerd Reutlings­perger faalde niet: 1-1. SKV moest met tien tegen elf verder.

En uit de andere editie:

SKV bleef na het bezoek aan Uni in Nijmegen steken op 1-1. Karim Aref incasseerde een kwartier voor het einde een ro­de kaart. „Gezien de veldverhou­ding een terechte uitslag’’, sprak trainer André Hagen. Hal­verwege de eerste helft benutte Matthijs van Asselt een straf­schop, nadat Tijmen van Oosten­brugge werd vastgehouden.
De gelijkmaker voor Uni, na 68 minuten, kwam ook tot stand uit een strafschop. Kort hierna moest SKV met tien man verder, omdat Aref een rode kaart kreeg. Met tien man vocht SKV zich nog naar een paar kan­sen, die niet werden benut door Van Asselt en Sjoerd Noorder­wier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.