Categorieën
Uni VV 1

Weer drie punten voor Uni VV

Hier ’t verslag wat Sjoerd gemaakt heeft voor VoetbalNederland.nl. Die jongen is goed bezig! 😀

In een matige wedstrijd begon Univv nog wel sterk wat resulteerde in twee uitgespeelde kansen waarvan er een door Pieter van de Broek benut werd na een voorzet van Huub Meijerink. Vervolgens kwam Uni vv onder druk te staan, dit leverde eigenlijk geen kansen op voor de thuisploeg maar wel een vrachtlading corners. Voor rust had Uni tot tweemaal toe op 0-2 moeten komen maar beide uitgespeelde kansen leverden geen doelpunten op. Na rust werd het spel van beide kanten niet veel beter. DVOV leek de gelijkmaker te maken toen de laatste man van DVOV na een slecht verwerkte corner de bal op twee meter voor het inschieten had. Met gevaar voor eigen leven wierp keeper Bas Boonen zich in de baan van het schot en wist de 0 te houden voor Uni. Nadat de buitenspelval van DVOV niet goed dichtklapte kon Huub Meijerink op de pass van Sjoerd Reutelingsperger doorlopen en de keeper passeren en de 0-2 aantekenen. Toch werd het vlak voor tijd nog 1-2 nadat de linksbuiten van DVOV werd vastgehouden in de 16 en een penalty volgde. Verder liet Uni het daarna niet meer komen waardoor wederom drie punten aan het totaal konden worden toegevoegd. DVOV staat er na vijf wedstrijden niet al te florisant voor maar om een oud voetbal cliche van stal te halen: “de competitie duurt nog lang !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.