Categorieën
Uni VV 1

UNI vv blijft Gazelle Nieuwland achtervolgen

NIJMEGEN ● UNI vv blijft in de derde klasse, na de winst op DVOV, twee punten ach­ter Gazelle Nieuwland.

DERDE KLASSE A DVOV- UNI vv 1- 2 Het duel begon een half uur te laat na de komst van een vervan­gende scheidsrechter. De file had voor UNI geen gevolgen. DVOV verzette zich agressief. Uit een voorzet van Huub Meije­ring kopte Pieter van den Broek naar 0- 1. Sjoerd Reutelingsper­ger miste een kans op 0- 2. Een kwartier voor afloop verruimde Meijering, na een run over het halve veld, de marge. Een penal­ty vlak voor tijd betekende 1- 2.

en

Het wil maar niet vlotten met DVOV, dat ook het vijfde duel van deze competitie tegen Uni vv met 1- 2 verloor. Technisch manager Joop Doornebosch had te doen met de Velpse spelers en trainer. „ De ploeg heeft goed gevoetbald. Er is hard gewerkt, daarom is deze nederlaag zuur”. DVOV had dit duel inderdaad geen geluk. Een kopbal van Remy Groot werd door een Nij­meegse verdediger van de doel­lijn gewerkt. De aanvallers van Uni hadden meer rendement en scoorden twee keer: 0- 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.