Categorieën
Uni VV 1

Verslag voetbaloost

Univv-Blauw geel 1-1 (0-0)

Wegens het ontbreken van Huub Meijerink kreeg Matthijs Mol een welverdiende kans op het middenveld. Na de nederlaag tegen Gazelle Nieuwland was de equipe van ”van de Haard” gebrand op revanche. De eerste helft wist de ploeg echter weinig initiatief te tonen en bleef het door hard werken 0-0. Na rust kwam Uni vv wat beter in zijn spel en dwong Blauw Geel wat verder terug. Wel kreeg Blauw Geel een enorme kans na dom balverlies op het middenveld. Verdediger Joost Timpers hield zijn hoofd echter koel en wist de twee aanvallers van scoren te behouden. Koen Selten werd ingebracht voor Matthijs Mol waardoor Pieter van den Broek terug schoof naar de rechtshalf positie. Door een heerlijke Gerben Beldman actie die twee man passeerde en de bal vanuit een positie dicht bij de achterlijn binnenschoot, kwam Univv op een 1-0 voorsprong. Met nog een kwartier te spelen een riante uitgangspositie. Toch ging het nog fout toen een bal precies tussen twee verdedigers voor de voeten van  Berry van de Brandhof viel. Hij aarzelde niet en schoof de bal langs keeper Bas Boonen die tot dan toe een betrekkelijke rustige middag had gehad. Zowel Bert Tolkamp die 1 op 1 de keeper met een lob probeerde te verschalken als de ingevallen Pim, kregen nog goede kansen om de wedstrijd te beslissen. Omdat ze daarin niet slaagden bleef het bij 1-1 dat gezien het spelbeeld terecht was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.