Categorieën
Uni VV 1

Blauw Geel ’55 moet doelstelling bijstellen (EdeStad)

VOETBAL – Blauw Geel ’55 had één opdracht in de wedstrijd tegen Uni VV. Wil de equipe van Jan Veldhuizen de aansluiting met de top behouden, dan moest er gewonnen worden in de Keizer Karelstad. Meer dan een 1-1 gelijkspel zat er niet in voor de Peppelensteegbewoners. De consequentie van het ene puntje is dat Otterlo de derde plek heeft overgenomen van de Edenaren.

De doelstelling kampioen te worden lijkt bijgesteld te moeten worden door de Blauwgelers, die in Nijmegen te weinig inzet toonden. Optisch was de club beter, maar het verzuimde echt kansen te creëren. In de eerste helft werd er niet gescoord.

Een kwartier voor tijd nam Uni VV de leiding. Gerben Beltman schoot vanaf de linkerkant via de onderkant van de lat raak: 1-0. Drie minuten later was het al weer gelijk. Na een voorzet van Danny Burgerhoudt maakte Berry van den Brandhof er uit de draai 1-1 van. Dezelfde Van den Brandhof leed daarna balverlies, waardoor Uni nog een dot van een kans kreeg. Door een redding van Erik Hageman bleef het 1-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.