Categorieën
Uni VV 1

UNI vv laat bij EMM de kans liggen om in te lopen (De Gelderlander)

NIJMEGEN ● UNI vv liet bij EMM de kans liggen om op Gazelle Nieuwland in te lo­pen.

Derde klasse A EMM- UNI vv 1- 1
UNI vv speelde moeizaam bij het fysiek en conditioneel ster­ke EMM. De wedstrijd was am­per begonnen of het stond 1-0. Toen een verdediger op het spek­gladde veld weggleed, had zijn tegenstander vrije doortocht. UNI liep achter de feiten aan. EMM was gevaarlijk in de coun­ter. Pas na 70 minuten werd het 1-1. Bruno van Laar legde de bal in de bovenhoek. In de slotfase misten Chris de Groot, Huub Me­ijering en Bert Tolkamp

en

EMM is plaag voor toppers

RANDWIJK ● EMM is een plaag voor de topclubs in de derde klasse A. Zaterdag snoepte de Randwijkse club runner-up UNI VV twee pun­ten af: 1-1.

Het was het tweede stuntje op rij voor de promovendus, die twee weken eerder ook koplo­per Gazelle Nieuwland twee ver­liespunten (de eerste van het sei­zoen) had bezorgd. In Dieren werd het eveneens 1-1.
„Hoewel UNI iets lager staat, sla ik dit gelijke spel nog iets ho­ger aan dan dat van toen”, zo reageerde EMM-trainer Adrie Morren trots. „UNI heeft een veel betere ploeg en is in mijn ogen meer een kampioenskandi­daat dan Gazelle.”
EMM kende een droomstart en kwam een minuut na de aftrap al op voorsprong dankzij Henco Vink. UNI VV drong daarna he­vig aan, maar de Randwijkse de­fensie stond als een huis. Tot hal­verwege de tweede helft. Toen verschalkte Bruno van Laar de prima doelman Ruben de Ruiter met een schot van afstand en bracht de bezoekers uit Nijme­gen zo enigszins met de schrik vrij.

Één reactie op “UNI vv laat bij EMM de kans liggen om in te lopen (De Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.