Categorieën
Uni VV 1

Zaterdag gelukkig uit…

Na eerdere berichten dat voetballen op kunstgras met rubberen korrels veilig was steken nu andere berichten de kop op. waarvan ik hoop dat de link het zo doet. Geen wonder dat Joris weg wilde…KLIK

Één reactie op “Zaterdag gelukkig uit…”

Sjessus! Filmpje op nu.nl gezien? Het gaat om een onderzoek naar 1 kunstgrasveld in Arnhem, op sportpark Rijkerswoerd… En waar heeft Joris gisteren 90 minuten gekeept? JUIST! Op het kunstgrasveld bij Sportpark Rijkerswoerd…
Maarre, het schijnt pas gevaar op te leveren als je zo’n 35 jaar achter elkaar intensief gebruik maakt van kunstgras. Aangezien de meeste UNIvv’ers die 35 jaar niet zullen halen, en daarnaast gemiddels ook maar zo’n 1,5 keer per week op het zwarte rubber te vinden zijn is er voor jullie niet zo veel aan de hand, hoor jongens… Tenminste weer een goede reden om een training te skippen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.