Categorieën
Uni VV 1

Deal or no Deal?

Beste voetballers, Ik heb me opgegeven als kandidaat voor het tv-programma deal or no deal. Na heel wat gedoe en een heuze screening mag ik waarschijnlijk mee doen. wat heb ik daar mee te maken denk je wellicht nu. Nou het probleem is dat de opnames vrijdag, zaterdag en zondag zijn. Ze bellen me nog wanneer het gaat worden. Maar er is dus kans dat ik een wedstrijd moet missen. Is dat het waard? Als ik 250.000 euro win denk ik wel. Ben alleen wel bang dat als ik bij Rinus aankom met dit verhaal de volgende reactie zal volgen: Flikker toch op met die kutsmoesjes van je, je mot gewoon voetballen! Nou ja we zullen het zien en hopen dat ze me op zaterdag niet nodig hebben. Mocht ik niks winnen en afzeggen voor voetbal dan bied ik bij deze bij voorbaat mijn excuses aan. Hoogachtend en hopend op uw begrip. Sjoerd

6 reacties op “Deal or no Deal?”

Flikker toch oooohp!

Als aanvoerder van de nacht beslis ik bij deze dat we dus een avondje gaan zuipen van de hoofdprijs van Sjoerd binnenkort :mrgreen:

Ha! Was afgelopen weekend bij Sander Asma, die met dat soort spelletjes een lekkere vakantie en een aardig gevulde portomonnee heeft gewonnen…
Misschien kan Mattijs rechtsback spelen? 😉

Heel goed Sjoerd. Pakken die hoofprijs. Als het moet kunnen wij altijd van specialiteit wisselen: jij in het spelletje, ik als rechtsback 😆
Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.