Categorieën
Uni VV 1

Uni VV verwelkomt Limburgse aanwinst

Uni VV breidt haar selectie komend seizoen uit met Bram van Zon uit Limburg. Bram van Zon, student Business Economics aan de Radboud Universiteit, is een diepgaande middenvelder (à la Willem Jansen in zijn glorietijd bij Twente en Roda JC) die met dribbels voor het nodige gevaar kan zorgen.

Bram van Zon heeft een verleden bij VV Altweerterheide (vierdeklasser) uit het Limburgse Weert. Die woonplek is volgens hoofd technische commissie Job Coenen een van dé redenen waarom juist Bram van Zon op de radar van Uni VV verscheen.

Coenen: ,,Onze spelersmarkt richt zich specifiek op studenten uit plaatsen met meer dan een uur reisafstand met het OV vanaf Nijmegen. Dat zijn jongens die het na één jaar op en neer reizen naar hun dorpsclubje wel zat zijn. Wij bieden ze bij Uni VV de warmte van hun dorpsclub, maar dan op fietsafstand en binnen een bruisend urbaan gebied, wat bij hun levensfase past.”

“Wij bieden spelers bij Uni VV de warmte van hun dorpsclub, maar dan op fietsafstand en binnen een bruisend urbaan gebied, wat bij hun levensfase past.”

Job Coenen – preses TC Uni VV

Bram van Zon mengde zich trouwens al een tijdje in het Nijmeegse verenigingsleven als lid van studentenclub Carolus Magnus, maar zet die lijn komend jaar dus door bij Uni VV.

Op de vraag of dit de laatste aanwinst is voor Uni VV is Coenen klip en klaar: ,,Zeker niet. Dat Uni VV zich roert op de transfermarkt is alom bekend geworden (zie onder andere bericht in De Stentor, red.), waardoor er steeds meer vraag komt van (clubloze) spelers. Intern moeten we de komende dagen de keuzes afwegen middels een spoedberaad, maar wees voorbereid op een nieuwe presentatie van een speler komende week op woensdag 17:00.”

Via deze weg willen we Bram welkom heten en veel succes wensen bij onze leuke club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.