Categorieën
Uni VV 1

Uni vv 1 pakt opnieuw 3 belangrijke punten!

Slecht veld? Check! Sportieve, toffe tegenstander? Check! Punten nodig? Check!
Alle ingrediënten waren afgelopen zaterdag aanwezig voor een echte clash met Redichem, met veel kansen, nog meer doelpunten en uiteindelijk één winnaar. De neutrale toeschouwer – die hopelijk een vrije dag had opgenomen – kwam bedrogen uit. Kansen waren er nauwelijks en doelpunten nog minder. Na 90 minuten was er welgeteld 0 (nul!) keer gescoord. Maar in de 95e minuut kwam er toch één winnaar!

Joppie Coenen kwam aan de bal. Hij gaf de bal mee aan de hem kruisende Dirk ‘Derrick’ de Jong, die de vogelvrij staande Marienjo ‘MiepMiep’ Floors wist te vinden. Afgelopen jaar deed hij een stappie (of 2…) terug, maar zaterdag was hij er toch bij, om de wat dunne spoeling aan te vullen. Miep bleef ijzig koel, raakte de bal ferm en kreeg daarna een uitzinnige menigte achter zich aan. Uni vv: 3 points! Wat waren wij goed, zeg…

 Met dank aan onze vrienden van Redichem voor de toffe foto’s!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.