Categorieën
Uni VV 3

UNIvv3 zoekt een keeper

Een bericht van onze vrienden van het derde van UNIvv:

Beste aanstaande voetbalvriend,

Wellicht is er door het afgelopen WK-voetbal en het wereldgebeuren daarna jou iets ontgaan, maar er is een prachtige plek voor jou vrijgevallen. Namelijk een prachtige eer en functie als voetbalkeeper bij het derde elftal van Univv. Het is een fantastisch elftal met mannen van een zekere leeftijd, maar allemaal hebben we in vertegenwoordigende  elftallen gespeeld en weten hoe het spel gespeeld moet worden.  Voetbal is echter de belangrijkste bijzaak en daarnaast is behandeling van boeken en films minimaal zo belangrijk. Naast het feit dat goed drinken in de kroeg wordt gezien als belangrijke kwaliteit. Een complete keepersset met handschoenen en een prachtig shirt en dito broek ligt al voor je klaar. Nu jij nog…..heb  je in het verleden het doel verdedigd en heb je er weer zin? Neem contact met me op, via de mobiel op 06-51105900 of via de mail op Bert.Delleman@xs4all.nl. Ik zie je snel, leuk man!

Wij zeggen: DOEN!

2 reacties op “UNIvv3 zoekt een keeper”

Inmiddels is de vacature voor kiepart van binnenuit de selectie ingevuld, na een zorgvuldige procedure en beoordeling is Joris Olde Rikkert unaniem gekozen tot vaste doelman van drie.

Dat bleek eens te meer toen de voormalige lange schwanz im tor even mocht opdraven in Beuningen, en na afloop de feedback van Bauke mocht ontvangen: “nog lang niet het niveau van Joris”.

Joris, ook komend seizoen heul veul plezier in het hok van 7.32 en 2.44!

Wat rest voor mij is een schitterende baan als thuisfluiter.

Groet van Team Keupers.

Geachte voetballers van 3,

Bjeurn heeft net weer een paar interne sessie achter de rug om de regels weer wat aan te scherpen en beter nog te handhaven.

Tikjes op de enkel, het foutief gebruik van de armen en laat staan de ellebogen zullen in eerste instantie mondeling worden berispt. Mocht de speler in kwestie hardleers zijn en in de praktijk laten blijken dat hij het niet begrepen heeft of het natuurlijk gezag aan zijne laars lapt, dan zal team Keupers niet schromen de gele kaart te trekken en hem voor een 5 a 10 tal minuten naar de zijlijn dirigeren…….

Team Keupers zal de komende weken in een wekelijkse column een inkijkje geven hoe hun voorbereiding op het nieuwe seizoen plaatsvindt…….
Tot zover nu…..
Groeten,
Bjeurn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.