Categorieën
Uni VV 1

Uni vv wint degradatieduel ruim (Gelderlander)

NIJMEGEN – Uni vv heeft de ergste degradatiezorgen voorlopig afgewend. De voormalige universiteitsclub uit Nijmegen won zaterdag het zespuntenduel in de derde klasse A tegen concurrent Elsweide met 8-0.

Bij rust stond het 3-0. Voor de thuisclub scoorden Dirk de Jong (2), Koen Flipse (2), Merijn Offringa, Arjan te Bogt, Job Coenen en Cyrille Vloedgraven. De bezoekers uit Arnhem blijven door de nederlaag voorlaatste. Uni vv staat met vier punten afstand één rang hoger op een promotie-degradatieplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.