Categorieƫn
Uni VV 1

Eerste zege Otterlo (edestad.nl)

OTTERLO – Otterlo kon tegen UniVV de eerste zege van het seizoen bijschrijven. Aan de Weversteeg werd het 3-1.

,,De elftallen waren aan elkaar gewaagd”, had Bart Schreuder gezien. ,,Het gevolg was dat het spel zich vooral op het middenveld afspeelde. Het aantal kansen was dan ook minimaal.”

De 1-0 kwam uit de lucht vallen. Michiel Broekhuizen frommelde de 1-0 binnen. De ploeg uit Nijmegen kwam nog voor de rust uit een terechte strafschop langszij: 1-1.

,,De tweede helft was grotendeels hetzelfde als de eerste drie kwartier”, oordeelde Schreuder. ,,Met wel als verschil dat wij een paar kansen wisten te creĆ«ren. Uit een daarvan viel de 2-1. Laurens Foekens bediende Martijn Meijer, die scoorde.”

,,Het was goed te zien dat wij daarna op de 3-1 bleven jagen”, merkte een tevreden Schreuder op. Die viel nadat door goed doorgaan, Rik Verschuur een vrije trap verdiende. Foekens bediende de mee opgekomen Gijsbert Bunt op maat.

,,Zeker verdedigend stond het vandaag goed”, constateerde de trainer. ,,We hebben hard moeten knokken voor de winst. Belangrijk deze eerste zege. Zeker omdat wij zaterdag naar het sterke Stroe moeten.

Bron: edestad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.