Categorie├źn
Uni VV 1

Doelpuntrijke overwinning Ostrabeke in Nijmegen (hoogenlaag.nl)

OOSTERBEEK – Ostrabeke heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Nijmegen werd de studentenploeg van Uni VV met 3-5 verslagen. Ostrabeke is nu als enige ploeg nog zonder puntverlies in de derde klasse A.

Net als tijdens de competitieouverture van vorige week tegen DVOV (5-2) werd de ontmoeting tegen Uni VV een doelpuntenfestijn. De ploeg van de nieuwe trainer Joel Titaley moest wennen aan het matige kunstgrasveld van de thuisploeg en kwam al vroeg in de eerste helft op een achterstand. Ostrabeke toonde echter veerkracht en dankzij twee doelpunten van Ralf de Haan kwamen de bezoekers nog voor rust op voorsprong.

In de tweede helft leek Ostrabeke de wedstrijd via doelpunten van Emra Salihu en wederom Ralf de Haan te beslissen, maar door twee treffers van Uni VV kwam de spanning terug in de wedstrijd. Uiteindelijk bracht Ostrabeke-aanvaller Kay van Harskamp de eindstand op 3-5 waardoor Ostrabeke met zes punten uit twee wedstrijden tevreden kan zijn over de start van het seizoen.

Bron: Hoogenlaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.