Categorieën
Uni VV 1

Oud wint van jong, editie 2012-2013

Een aantal elementen van ons jaarlijkse UNIvv-weekendje staan bij voorbaat al vast. Dat Chef Weekendje Brown het origaniseert. Dat we dus niet in een tent slapen. Dat er op vrijdag en zaterdag gestapt gaat worden. En dat de oude mannen van het team op zaterdagmiddag de jonge mannen een pak op de broek geven. Het was dit jaar niet anders. Al snel kwam oud op een voorsprong die niet meer werd weggegeven. Jonkies, jullie worden bedankt: wij (min Oudje Wabbink) hebben weer genoeg zelfvertrouwen opgedaan om weer een jaartje door te gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.