Categorieën
Uni VV 1

De mannen zonder punten…maar niet minder gewaardeerd!

Selectie:

• De voltallige selectie. Dit jaar was een jaar met wederom veel blessures. Sommige jongens lagen er een heel seizoen uit. Sommige jongens speelden slechts een handjevol wedstrijden en slechts weinigen waren een heel seizoen fit. Toch was het iedere keer weer een genot om te zien hoe de gaatjes vlekkeloos gevuld werden. Ik denk dat we welgeteld 2x dit seizoen met dezelfde elf namen in dezelfde opstelling hebben gespeeld. En toch hebben we een aardig seizoen gedraaid. Toch fijn om te weten dat een 22-koppige selectie net genoeg is. Iedereen blijkt vervangbaar te zijn, zelfs de speler van het jaar. En daar mogen we verdomd trots op zijn.
• Daarnaast big ups voor alle nieuwe spelers: Cyrille, Sander, Casper, Maarten, Wiebe en Daan. Allemaal leuke gasten die zich allemaal stuk voor stuk een plek in het team hebben weten te verwerven. Welkom, boys. We hopen dat jullie nog lang bij ons zullen blijven!

Maarten:

• Eindelijk een Oermens bij Univv.
• De enige echte man met het haar.Is 23 jaar, maar lijkt wel 32 jaar.Buffel.John de Wolf look-a-like. Durft zijn paspoort te vergeten na afloop van een training, terwijl hij het niet veel later nodig heeft voor een sollicitatiegesprek.

Sjoerd:

• Voorstellen om bij Trainon af te spreken en het presteren om zelf te laat te komen. Hulde.Twee keer op precies dezelfde manier in de fout gaan bij Lunteren-uit, maar na afloop wel een doordringende afscheidsspeech voor Appie houden.

Daan:

• Serieus, zelfs het bovenste knoopje van je Polo dicht?
• Kom op Daan, weg met die alcohollimiet van je! Drink eens meer dan twee alcoholische consumpties per week.Man van de principes.Invallen in de thuiswedstrijd tegen De Treffers en direct iemand een rondschop verkopen. Dat is pas mentaliteit!
• Daan Martens, goede aanwinst voor Uni. Soms iets te balverliefd maar wel met pit en flair en een heerlijke goal op het eind. Hopelijk blijven de enkels heel!

Joost:

• Grote NEC-vriend.
• Joost heb ik dit jaar ook een enorme ontwikkeling door zien maken. Met name halverwege de tweede seizoenshelft ging hij echt voorop in de strijd won bijna al zijn duels. Bracht rust en passte prima in. Dat Joost en ik elkaar op trainingen een paar keer in de haren zijn gevlogen zal niet velen ontgaan zijn maar het proces daarna wel en dat is eigenlijk veel mooier! Ik heb mijn best gedaan om mijn coaching naar hem aan te passen en positiever te krijgen en hij (mijn interpretatie) heeft gedacht: misschien heeft die ouwe bok het nog niet zo slecht me voor. Noem me gerust een sentimentele lul maar ik vind dat zeker in retrospectief gewoon mooi!

Bruno:

• Sympathieke aanvoerder van de groep.Gaat zelfs als grensrechter door zijn enkel.Eist als een van de weinige middenvelders wél de bal op bij de verdedigers.Bestelde dit seizoen wél de juiste wedstrijdkaartjes voor het tripje naar Borussia Mönchengladbach.

Cyrille:

• Soms een pechvogel met de blessures, maar was er altijd bij.

Vincent:

• Gedreven motor op het middenveld. Gaat altijd door, geeft nooit.

Job:

• Eeuwig talent.Excelleert vaker in de kroeg dan in het veld.Bescheiden aanvoerder van de nacht.
• Jos Coenen moet als pechvogel van het seizoen ook even genoemd worden! Wat was hij goed dit jaar, in de voorbereiding, en de winterstop en op de laatste trainingen, en als leider, en als beste stuurman aan wal. Ik kon het niet altijd opbrengen om elke wedstrijd knarsetandend langs de kant te staan en te denken dat het beter zou gaan als je zelf mee zou doen. Hij bleef positief, grapjes maken, deel uitmaken van de groep. Super goed!
• Speelde geen reet, maar was er al-tijd. Job: veer in je reet voor je betrokkenheid. En volgend jaar: speulen!

Luuk:

• Luuk – sixpack- Baltussen.Luuk – geen kruisband – Baltussen.Luuk – ik trek een douchegordijn over mijn hoofd en loop een bomvolle huiskamer binnen – Baltussen.Winnaar van de Nobelprijs in 2024

Sander:

• Drinkt bier. Veel bier.Houd van Grolsch.Sander, volgend jaar ook maar eens de keeperspositie proberen? De rest van de posities heb je al gehad!Wordt het niet eens tijd dat je je zusje introduceert bij Uni VV? Haar e-mailadres hebben we alvast via connecties.

Miep:

• De man van de cijfers. Ook aan de statistieken (doelpunten, assists, trainingsopkomst) is te zien dat Miep Miep Floors uitstekend functioneert.Werd unaniem tot Man of the Match uitgeroepen tijdens de wedstrijd op de Nationale Uni VV Vrouwendag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.