Categorie├źn
Uni VV 1

Lunteren walst over UniVV

LUNTEREN – Lunteren is de laatste weken wel heel erg op schot. Na de 1-7 bij Elsweide, werd nu compleet over UniVV heen gewalst: 9-0

Er waren zeker ook nog kansen op het gewenste tiende doelpunt. Maar een vrije trap van Cornel van Eck kwam tegen de lat. Ook Rick Degenaar had de tiende treffer op hun schoen.

Nu bleef het dus bij negen. Degenaar bewees weer eens dat hij op derde klasse niveau haast niet te stuiten is. De spits maakte de 1 en 2-0. Bob van den Hudding en Adrian Javad, die allebei een basisplaats hadden gekregen, klopten nadrukkelijk op de deur door de 3 en 4-0 te scoren. Cornel van Eck en weer Degenaar zorgden voor de 6-0 ruststand.

,,Het waren grotendeels allemaal mooie combinaties”, merkte een tevreden Amir Hashemi op. ,,We voetbalden goed. Er was veel beweging, het positiespel was goed, en ook bleven wij geconcentreerd. Ik had Martijn Goor en Gerwin Hoogendoorn wat rust gegeven. Daarom begonnen zij op de bank. En ook wilde ik de andere jongens speeltijd gunnen.”

In de tweede drie kwartier zorgden Tonnie Otten en wederom Rick Degenaar twee keer voor de 9-0 eindstand. ,,Het is belangrijk dat wij onze goede vorm en ritme vasthouden in het kader van de nacompetitie”, keek Hashemi voor uit.

Toch heeft Lunteren nog een kleine kans op de titel. Lienden speelde met 2-2 gelijk bij Redichem. Het verschil met nog twee duels te gaan is vier punten. Lienden speelt nog tegen de laagvliegers Elsweide en Kesteren.

Bron: EdeStad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.