Categorieën
Uni VV 1

Weg met het verleden: leve het nu!

In 2002 was univv1.nl voor het eerst in de lucht. Het archief was nog altijd – via de achteringang – te bereiken. Niet alleen door ons, maar ook door vele spamboeren uit Latvia, China en Mexico. Normaal hanteer ik het adagium ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, maar niet als me dat 2 tientjes per maand kost (wat de laatste maanden het geval was…). Doordat de spamboeren zoveel data van onze site trokken, gingen we over onze datalimiet (en moest ik dus bijbetalen…). Ik hoop dat Mies me deze maand even iets meer zakgeld geeft…

Heb nog geprobeerd  via allerhande manieren de spammers af te schudden, maar zonder resultaat: het redactiesysteem dat we toen gebruikten zit vol met lekken die niet te dichten zijn. Heb daarom zojuist het archief op mijn computertje gebackupt en van de server afgeplempt.

Spamboeren uit China: zoek maar lekker een nieuwe hobby!

Één reactie op “Weg met het verleden: leve het nu!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.