Categorie├źn
Uni VV 1

Tenue ophalen

Hey mensen,

Nu heb ik leuk alle spulletjes uitgewassen voor aankomende zaterdag, maar ik weet niet zo goed hoe ik alles mee ga krijgen naar het Sportcentrum. Ik wil wel op de fiets komen, want na onze overwinning wil ik natuurlijk ook mee naar Jos.

Dus…is er iemand die even met de auto kan komen langsrijden?

Of; ik kan de spullen vanavond ook wel even langs komen brengen bij degene die ze morgen mee wil nemen naar het Sportcentrum? Of, als dat mogelijk is, kan ik ze ook naar het Sportcentrum brengen, maar dan weet ik niet waar ik ze neer moet zetten.

Graag uw reactie!

3 reacties op “Tenue ophalen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.