Categorie├źn
Uni VV 1

Vieze smaak

Bah. Soms heb je van die momenten dat je je vertrouwen in de mensheid volkomen verliest. Ik heb het af en toe wanneer ik weer eens een onmogelijke terugspeelbal krijg. Ik heb het ook wanneer onverlaten onze hele kleedkamer hebben doorzocht en alle waardevolle spullen hebben weggehaald. Het laatste was gisteren het geval…

De buit: de laptop en jas van Sander, geld van Merijn, de portomonnee van Maarten, de koptelefoons van Koen en mijzelve en mijn horloge. De daders: professionele onbekenden die zelfs het licht onklaar hadden gemaakt zodat wij er nog wat later achter zouden komen dat we spullen kwijt waren…

Gisteren nog even met Joost gebeld die wat eerder van de training wegging. Hij was rond 21 uur thuis, wat betekent dat hij rond 20.45 uur op het sportcentrum is weggefietst. Aangezien wij rond 21.05 uur bij de kleedkamer waren en het licht bij Joost nog werkte, kunnen we er vanuit gaan dat de dieven in die 20 minuten hebben toegeslagen.

Ik heb gevraagd of de organisator van het bedrijventoernooi – dat tegelijk met onze training plaatsvond – contact met mij op wil nemen, zodat ik eens met hem kan overleggen. Alhoewel ik weinig hoop heb dat dat wat oplevert, vind ik dat we dat wel gewoon moeten proberen.

Man, wat een klotezooi.

5 reacties op “Vieze smaak”

Dat is zeker klote! Toen ik wegging, rond 20:20 denk ik, werkte het licht ook nog gewoon.

Ik zou het wel proberen bij de organisator, maar dit wordt moeilijk te achterhalen verwacht ik.

Gisteren goed gesprek gehad met de organisator en de leider van het team dat door de jongens op de trap genoemd werd. Zij zaten er erg mee in hun maag. Word vanavond gebeld wat er na ons gesprek verder gebeurd is.

Kleine toevoeging van mijn kant:

Ik was de eerste die na de training in de kleedkamer kwam. Het licht deed het toen gewoon, maar viel ineens uit. Dus ik denk niet dat het licht ‘onklaar’ gemaakt was.

De lichtsensor was wel omgeklapt, dus er was wel iets mee gebeurd denk ik…
Maar goed, dat maakt verder ook niet heel veel meer uit helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.