Categorieƫn
Uni VV 1

Vervoer naar Groningen

Nu ook het tweede deel van de seizoensafsluiting erop zit kunnen we ons gaan opmaken voor de ‘Grande finale’: het weekendje naar Groningen. We verblijven in het Simplon jongerenhotel (waar gelukkig voor Willem en Bert ook ouderen welkom zijn). Om 18.00 uur start het EK met de kraker Polen – Griekenland.

De ervaring leert dat komende vrijdag iedereen vanuit verschillende plekken op verschillende manieren en op verschillende tijden af gaat reizen richting het hoge noorden.
Laat daarom hieronder weten hoe laat en vanuit waar je wilt vertrekken en of je een auto tot je beschikking hebt, mee wil rijden of met de trein wil gaan.

Volgens mijn gegevens zijn van de partij:
Bauke
Bert
Bruno
Dick
Dirk
Jaap
Job
Joost
Joris
Kevin
Koen
Marienjo
Merijn
Pim
Sjoerd
Willem
Wout

Huub en Hans komen waarschijnlijk een nachtje en Wouter ook, als ie opschiet met verhuizen šŸ™‚
Gijs moest het hele weekend werken volgens mij, klopt dat?

Reageren maar!

22 reacties op “Vervoer naar Groningen”

Ik heb tot ongeveer 15.00 uur nog een afspraak in Velp en rij dan met de auto door naar Groningen. Ik kan eventueel wat mensen vanuit Arnhem meenemen.

Ik ga met de Appie Woutink-trein, die waarschijnlijk rond een uur of 14 vertrekt, niet waar Appie? Marienjo & Sjoerd, zijn jullie er dan ook weer bij? Is me vorig jaar goed bevallen.

Een nachtje zit er helaas niet in, maar het zou leuk zijn als ik zaterdag overdag en ’s avonds mag komen….heb ook wel zin in een traditionele oud tegen jong (als generale, en dan zijn de jonkies denemarken) ergens op een strandje of parkje….

ik ga ook met de appie trein. De trein gaat om 13.45 vanaf spoor 3. In Zwolle hebben we vier hele minuten om over te stappen. We zijn dan om 16.15 in Groningen.
We kunnen ook een half uur later gaan…..

Aangezien het parkeren in de parkeergarage daar een fortuin kost, ga ik toch ook maar met de trein.
Ik zit dan een half uur of een uur achter de eerste groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.