Categorie├źn
Uni VV 1

Uni VV 1 zoekt nieuwe spelers!

Hallo Uni VV 1 fans en andere meelezers, jullie lezen ’t goed, je kunt je weer aanmelden om lid te worden van de kleinste maar mooiste club van Nijmegen. Met het afscheid van enkele ouwe lullen routiniers, kunnen we weer wat vers bloed gebruiken in ons team van zowel studenten als hardwerkende arbeiders.

Vind jij voetbal ook de belangrijkste bijzaak van de wereld, kun je aardig tegen een balletje trappen (op 3e klasse niveau) en denk jij dat jij een versterking voor ons bent? Laat dan iets van je horen!

Wat hebben we te bieden? Een spannende competitie in de zaterdag derde klasse A waar iedereen altijd van iedereen kan winnen (en wij komend jaar weer wat vaker dan het afgelopen seizoen), een mooi complex op het Universiteitsterrein, een goeie spelersgroep die er altijd voor wil gaan, maar waar ’t niet erg is als je eens een keer een zaterdag mist door bijvoorbeeld een familieweekend (maar vaker is natuurlijk wel vervelend) en vooral ook een unieke sfeer wat tot uiting komt in de 3e helft bij Cafe Jos, de weekendjes weg, de speler van het jaar verkiezingen en alle andere Uni VV activiteiten.

Dus twijfel niet langer!

Mailen voor meer informatie kan naar brunovandelaar at gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.