Categorieën
Uni VV 1

Rekenen? No way! Winnen zul je bedoelen!

Dit is ‘m dan: de stand. Kesteren en Treffers spelen vanavond nog tegen elkaar, waarna iedereen op 20 wedstrijden staat en we pas echt voorlopige conclusies kunnen trekken. Wanneer Kesteren wint, zijn ze veilig. Pakken ze een punt of verliezen ze, dan kunnen ze nog degraderen.

Wat in ieder geval nu al duidelijk is, is dat wij zaterdag moeten winnen. Een grote druk? Mwa. Ik denk dat wij wat goed te maken hebben tegen Kesteren (remember?). Het is niet vaak voor gekomen dat ik zo onterecht verloren heb… Ik denk ook dat wij goed bezig zijn. Zo goed als iedereen is fit. En iedereen wil ervoor gaan. Ik heb er zin in. Knallennnn!

Één reactie op “Rekenen? No way! Winnen zul je bedoelen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.