Categorieën
Uni VV 1

Bij zijn is meemaken!

Na het succes van gisteren kunnen we ons gaan opmaken voor alle festiviteiten waarmee we ’t seizoen gaan afsluiten. Hier alles op een rij:

5 mei Candia – Uni VV in Rhenen. Aansluitend traditiegetrouw eten in Ankara (dat restaurant..). Aanhang is meer dan welkom! Daarna kunnen we nog een staartje van ’t bevrijdingsfestival meepakken in ’t Valkhof.

24 mei 10 mei? Speler van het jaar verkiezing en barbecue in de tuin van ondergetekende. Uitnodigingsmail met verzoek tot motivatie volgt nog!

2 juni Uni VV toernooi en strijd om de Gary Kitchens trofee. Aansluitend feest in Trianon. Iedereen die Uni VV een warm toedraagt is welkom!

8 tot 10 juni Uni VV weekend in Groningen.

Onze succestrainert geniet op de 24e van een welverdiende vakantie. Is 10 mei een optie?

33 reacties op “Bij zijn is meemaken!”

Ik acht mijzelf zeker wel kansloos voor de speler van het jaar trofee, maar ben ook op 24 mei niet beschikbaar. Die week wandel ik, samen met onze trainer, door de Schotse hooglanden…

Hoorde mevrouw Woutink gisteren zeggen dat ook zij er bij is als er meer mevrouwen aanwezig zijn en lees net in mijn mail dat mevrouw Snijders en mevrouw Geerling ook acte de presence geven. Dan kan mevrouw Van Meel waarschijnlijk ook niet achterblijven, toch?

Zullen we trouwens een nieuwe regel instellen dat de tot Speler van het Jaar uit te roepen gozert zelf aanwezig moet zijn om officieel Speler van het Jaar te worden? Anders schuift de prijs door naar de nummer twee (als die wel aanwezig is…). And so on…

Is dat je enige redding om Speler van het Jaar te worden Joris 😉 oh nee, je hebt het ding al eens gewonnen.

Joris heeft wel meer reddingen verricht om speler vh jaar te worden! Helaas mag je maar een keer winnen, kiepetje kiepetje! Held!

Je bent overigens gewoon weer een lul als je er zaterdag niet bij bent…….. Wacht, hoor ik daar Dirk net amen zeggen?

Ik ga me toch afmelden voor 2 Juni. Zowel voor het toernooi als het feestje. Ik kan naar Nederland / Noord-Ierland en wil daar ook wel graag heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.