Categorieën
Uni VV 1

Wie gaat er mee naar musicalster Japio kijken?

Van 11 tot 14 april is het zover. Dan is ons aller spits Japio niet op een voetbalveld te bewonderen, maar op een podium. Hij heeft namelijk een rol in Jeff Wayne’s Musical Version van The War of The Worlds.

Deze versie belooft het nodige spektakel in De Hofnar: Voorzitter Jan van Delft: “We gaan het publiek echt betrekken bij de voorstelling. Natuurlijk wordt het verhaal verteld en gezongen en wordt de muziek live gespeeld. Maar we zorgen voor een extra dimensie. Door de vlakke vloer opstelling, het decor dat doorloopt in de zaal en de dansers die daartussen performen, wordt het publiek één met de productie. Je wordt dus echt meegezogen in het verhaal. Het wordt totaaltheater.

Het lijkt mij wel wat om op vrijdag 13 (!) april naar ons aller Japio te gaan kijken. Twee maren: het is in de Hofnar (nee, niet het Hofnarretje) in Valkenwaard (waar?) en kost 19,50 (per persoon, ja). Maar ik neem aan dat Jaap ons wel op de gastenlijst kan plaatsen, toch? Meer info vind je op de site van de stichting TOV.

Wie gaat er mee?

3 reacties op “Wie gaat er mee naar musicalster Japio kijken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.