Categorieën
Uni VV 1

Univv – Brakkenstein

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen: Univv – Brakkenstein. Moeten we dan nog tegen Brakkenstein? Nee. Hoezo dan de belangrijkste wedstrijd? …

…Omdat Brakkenstein en Univv (en SKV) moeten vechten voor lijfsbehoud. Het team dat de beste reeks (veel gehoord woord op de training van vandaag)  neerzet zal aan het einde van de rit deze onderlinge wedstrijd winnen. De nummer 11 van de competitie degradeert namelijk ook rechtstreeks. En ik vraag me soms af of iedereen zich daar wel bewust van is. Ik wil niet degraderen met dit team. Dat is Univv onwaardig. Wij horen op dit niveau en ik wil graag op dit niveau blijven.

De komende weken hebben we een interessant programma voor de boeg om een goede reeks neer te zetten: Treffers (u), Redichem (t), Excelsior (u), Dodewaard (t), Kesteren (t) en Candia (u). Dit programma verschilt qua niveau/sterkte niet veel van dat van Brakkenstein: Candia (t), Elsweide (u), Lienden (t), Treffers (u), Excelsior (t) en Kesteren (u). Daarom moeten we zelf vol aan de bak, want we hoeven geen hulp te verwachten van de zijde van Brakkenstein. Er moeten simpelweg punten gepakt gaan worden.

En laat  ‘punten pakken’ nou net iets zijn waar we dit seizoen veel moeite mee hebben. De laatste 3 wedstrijden, dus alle competitieduels in 2012, zijn verloren gegaan. Nul punten. Noppes, nada. Slechts 2 doelpunten werden er gemaakt en 10 geïncasseerd.

De enige remedie om dit  probleem op te lossen is door met z’n allen kei en keihard te gaan trainen op zowel maandag als donderdag. Alleen dan zullen we beter gaan voetballen en de broodnodige punten pakken. Mooie bijkomstigheid zal ook zijn dat de sfeer terugkomt in het team en dat er weer plezier wordt beleefd aan het spelletje. Iets dat ik de laatste tijd helaas mis.

Dus; kom trainen, zet jezelf voor 110% in en zorg ervoor dat we als team sterker worden. Als we dat doen ben ik ervan overtuigd dat Appie Woutink over een aantal weken met trots kan zeggen: “JA we zijn veilig!”

2 reacties op “Univv – Brakkenstein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.