Categorieƫn
Uni VV 1

Donderdag trainen!

Maandag was ie er weer eens: zo’n avond dat je op het sportcentrum komt, en dan maar twee UNI’vvers aantreft. De rest van de slappe zakken (incluis trainert) lekker warm op de bank, naast de cv en voor de kijkbuis. Dit keer overkwam het Gijs, Dirk en Jos. Punten! (ieder 1, anders loopt Dirk te ver uit…)

Donderdag willen we dat natuurlijk anders doen.
Er zijn wel veel afwezigen. Kan ik daarom rekenen op Barry, Bauke, Bert, Bruno, Dick, Dio, Dirk, Gijs, Jaap, Job, Joris, Koen, Sjoerd en Wout (en Wouter??)?

Aan de afmeldingsplicht wordt vaak netjes aan voldaan, maar gezien de toch al geringe groep is het des te noodzakelijker om je tijdig af te melden als je echt iets beters te doen hebt in je leven.

10 reacties op “Donderdag trainen!”

Is echt te lang geleden dat ik ben geweest, veel zaalvoetbal en veel slapeloze nachten gehad de laatste tijd. Donderdag ga ik staken en is de kans aanwezig dat ik nog even blijf hangen in een Utrechtse kroeg. Probeer volgende week een keer aan te sluiten.

Donderdag ben ik er, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, bij. Bij dat technofeest 31 maart geef ik sowieso acte de presence!

Moet tot 19 uur verslag doen van een congres in Utrecht, maar stap daarna direct de trein in. Hoop dus de laatste 45 minuten mee te pakken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.