Categorie├źn
Uni VV 1

A new day rises

Met 4-0 voorsprong in de eerste helft was het volgens sommigen te vroeg om ’10, 10, 10′ te schreeuwen en dat heeft de tweede helft ook uitgewezen. Maar toen ik deze foto maakte wist ik dat het hoe dan ook niet meer fout kon gaan. Ik zag een kleurrijk opgaande lijn voor Univv waarbij aan het begin van de regenboog onze eigen pot goud staat in de vorm van Pim Geerling. Ik heb van jullie genoten de eerste helft mannen! De tweede helft heb ik iets minder genoten, mede doordat we toch angstig gingen voetballen, mede doordat ik moest vlaggen, mede doordat mijn zeer gerechtvaardigde vlaggen niet gehonoreerd werd en mede vanwege het feit dat nadat Brakkenstein twee keer scoorde, Wout Abbink de moeite nam om naar de andere kant van het veld te lopen en mij het volgende mee te delen: ’tja, dat krijg je ervan als je mij wisselt’. Eindelijk was zaterdag weer eens de mooiste dag van de week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.