Categorieën
Uni VV 1

Dinsdag 27 december: het eerste Jaarlijkse UNIvv Mixed Kersttoernooi

Barcelona is ‘més que un club’, UNIvv is sinds dit jaar een normale burgerclub. Opeens hebben we een bestuur dat uit meer dan 1 persoon bestaat, pakken we de punten na de winterstop in plaats van ervoor (tenminste, dat is te hopen) en worden er opeens allerlei activiteiten voor de hele club georganiseerd.

Op derde Kerstdag – dinsdag 27 december 2011 – wordt namelijk het eerste Jaarlijkse UNIvv Mixed Kersttoernooi gehouden. We starten om 13 uur, voetballen door tot 16 uur en gaan daarna en masse naar Trianon.

Ben je erbij? Laat het me weten!

2 reacties op “Dinsdag 27 december: het eerste Jaarlijkse UNIvv Mixed Kersttoernooi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.