Categorieƫn
Uni VV 1

Vanavond of morgen potje voetbal kijken?

Vanavond neemt de ene Groesbeekse topklasser (Achilles) heb op tegen eerstedivisionist MVV, morgen speelt de andere Groesbeekse topklasser (De Treffers) tegen De Graafschap. Iemand zin om een potje mee te gaan bekijken? Mijn voorkeur gaat uit naar vanavond omdat ik denk dat Achilles de grootste kans heeft om te verrassen, maar als mensen (Achterhoekers?) de voorkeur aan de woensdag geven, vind ik dat ook prima. Ik rij!

8 reacties op “Vanavond of morgen potje voetbal kijken?”

De wedstrijd begint om 20 uur. Uurtje of 19.30 uur wegrijden? En ja hoor, je bent welkom om mee te eten. Nog meer mensen die honger hebben (en die mee willen!)? Dan maak ik gewoon een grote pan pasta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.