Categorie├źn
Uni VV 1

SKV weer puntloos (hoogenlaag.nl)

WAGENINGEN – Het Wageningse SKV heeft zaterdagmiddag opnieuw thuis met 2-3 verloren.

Het leek wel een kopie van de wedstrijd tegen Ostrabeke afgelopen week. Deze keer was het UNI vv uit Nijmegen die de SKV-ers tot wanhoop dreef. Ook nu werden er handenvol kansen verprutst en stond de scheidsrechter weer ter discussie. ,,Ik draai er niet omheen. De wedstrijd had een zuur verloop en we staan weer met lege handen. Hier ben ik behoorlijk ziek van. De scheidsrechter deed daarvoor een aardige duit in het zakje”, vertelt Koorn balend na de wedstrijd.

En het begon allemaal nog zo aardig. Na een vlotte aanval via een aantal schijven maakte Marius van Baak in de 22e minuut de 1-0. ,,Vervolgens was Jos van Roest in de 32e minuut doeltreffend na een ingestudeerde corner. Da’s lekker natuurlijk. Zeker als je daar op traint.” Maar de spelers hadden elkaar na de omhelzing nog niet losgelaten of daar lag de 2-1 al in het netje. Na de rust maakten de Nijmegenaren in de 57e minuut de 2-2. ,,Daar zat al een luchtje van buitenspel aan,” verzuchtte Koorn.
Het werd nog erger. Voor de vrolijk schijnende zon in Wageningen pakten zich donkere wolken samen. In de 95e minuut werd het 2-3. ,,Overduidelijk buitenspel. Zelfs de tegenstander vergat bijna te juichen.”

Bron: hoogenlaag.nl

Sorrysorry? Volgens mij is MiepMiep heel het veld over gesprint met een horde uitermate tevreden medespelers achter zich aan.

7 reacties op “SKV weer puntloos (hoogenlaag.nl)”

Univv,

Van harte gefeliciteerd met de overwinning. Ook al ben ik nog steeds ziek van het puntverlies, geen ploeg gun ik het meer dan jullie.

En ondanks de dubieuze rol van de scheidsrechter (iets meer in negatieve zin voor ons dan voor jullie) hebben wij gewoon een slechte wedstrijd gespeeld. Daar mag ik me dan bij SKV op concentreren. Jullie mogen voorlopig nog even nagenieten van deze overwinning.

Succes volgende week.

Groet,
Dennis

Sluit me bij de comments van Job aan. Maar ik snap het verslag niet helemaal. Hoezo was die 2-3 ‘overduidelijk’ buitenspel? Kwam niet eens in de buurt van ‘buitenspel’….

Die 2-2 kan inderdaad op het randje zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.