Categorie├źn
Uni VV 1

Redichem haakt aan bij subtop na zege (Hoog en Laag)

HEELSUM – Redichem heeft wederom goede zaken gedaan. De Heelsumse derdeklasser won vanmiddag met 3-1 van Uni VV en staan ‘zomaar’ op een brutale vierde plaats als promovendus.

Het elftal van trainer Maarten Kerkhof had een lastige wedstrijd, maar sleepte uiteindelijke toch de overwinning uit de strijd. ,,Het was rommelig en van beide kanten niet best”, analyseerde Kerkhof na afloop. ,,Als je dan toch de wedstrijd weet te winnen, moet je blij zijn met de drie punten.”

Vooral voor rust was er van goed voetbal amper sprake. Beide ploegen speelden voorzichtig en tot echte kansen kwam het niet. Een rode kaart voor de doelman van Uni VV was misschien wel de omslag in de wedstrijd. ,,Je ziet vaak een elftal met elft tegen tien het niet per definitie gemakkelijker heeft”, aldus Kerkhof. ,,We zijn ondanks een 0-1 achterstand rustig gebleven en hebben uiteindelijk de winst verdiend gepakt.”

Pas in de 70e minuut werd de score geopend door de bezoekers en leek puntverlies voor de thuisploeg in de maak. Daarvoor was Wouter van den Berg al doorgebroken en neergehaald door de bezoekende doelman, daarmee kon de keeper vervroegd inrukken. Vrij snel daarna maakte dezelfde Van den Berg de gelijkmaker op aangeven van Ronald Wilk. Twee minuten later was de achterstand al omgezet in een voorsprong. Martin van den Berg bediende Bart Jansen van achteruit, die vervolgens de nieuwe keeper (die eerder als veldspeler speelde) met een lob verschalkte.

Toch hadden de bezoekers nog een mogelijkheid op de 2-2, maar Redichem-doelman Jasper Tijssen redde zijn ploeg. Uiteindelijk was het Bart Bovendeur die wedstrijd definitief besliste. Op aangeven van Wouter van den Berg maakte hij de 3-1.

Bron: Hoogenlaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.