Categorieën
Uni VV 1

Met de groeten van soon to be dr. Gijs

Op mijn deurmat vond ik gisterenavond een dikke envelop. Wat er in zat? Het promotieonderzoek van onze eigen Gijs. Hij had me vorige week al gevraagd of ik er een wilde ontvangen, maar ik had vriendelijk geweigerd. Van de 124 pagina’s zou ik er hoogstens twee lezen: het dankwoord. De rest zou aan mij – communicatiewetenschapper die niet erg geïnteresseerd is in ‘improving conservative treatment of knee and hip osteoarthritis’ – namelijk niet echt besteed zijn. Zonde van het geld dus om mij een boekje op te sturen, zo oordeelde ik. Echt niet, dacht Gijs, en hij stuurde me het boekje op. Ik heb drie pagina’s bekeken: de kaft en het dankwoord. En ik vind ze alle drie fantastisch. Op donderdag 17 november promoveert Gijs. Zullen wij er dit seizoen voor zorgen dat wij niet degraderen?

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Één reactie op “Met de groeten van soon to be dr. Gijs”

Gijs, ziet er goed uit man! Gefeliciteerd met dit resultaat! Ik zou ook bijna willen promoveren alleen al om dan Univv in mijn dankwoord te kunnen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.