Categorieën
Uni VV 1

Hulde!

Voor een team dat voor elkaar werkte. Voor een verdediging die weinig tot geen kansen weggaf tegen de koploper. Enorm veel hulde voor topkeeper Dirk die gisteren geen veldspeler was die heel goed kan keepen, maar een topkeeper die toevallig ook heel goed kan voetballen. Hulde voor spelersvrouw/kippetje Anoek die haar man welgeteld tien minuten kwam aanmoedigen. Voor de familie Coenen die de concurrentie lijkt aan te gaan met de familie Schuurmans. En helaas ook hulde voor de Zettense speler die de bal snoeihard in de kruising pegelde en daarmee de overwinning voor zijn ploeg veilig stelde…

Mannen, ik heb gisteren van jullie genoten. Helaas werd de goede instelling niet beloond, maar ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Nog vijf wedstrijden tot de winterstop; ik zet in op minimaal 10 punten!

Één reactie op “Hulde!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.