Categorieën
Uni VV 1

UNIvv heeft eerste punt van het seizoen binnen!

Ik twijfelde over de titel. Hebben we gisteren nu het eerste punt van het seizoen binnengehaald? Of hebben we de eerste twee punten laten liggen? Als je afgaat op het scoreverloop, had ik voor de tweede optie moeten kiezen. Kijkend naar ons verleden tegen Brakkenstein ben ik toch voor de eerste optie gegaan. Ik kan me namelijk ook nog een wedstrijd herinneren die we ergens in laatste minuut verloren…

Het was heet op Sportpark Brakkenstein. De mussen vielen van het dak, het zweet gutste van onze lichamen en de kuiten van deze of gene liepen vol. Maar we waren er klaar voor. We begonnen de wedstrijd heel aardig en de drie nieuwelingen achterin leken zich probleemloos aangepast te hebben. We gaven weinig weg, maar creëerden daarentegen ook niet veel. Lang bleef het dan ook 0-0. Tot net voor de rust een mooie combinatie een der spitsen (was het BertjeBertje?) in staat stelde beheerst te scoren. Was 0-1 de ruststand? Helaas. Brakkenstein zette aan, liet de middenvelders wat dieper spelen wat al snel resulteerde in een terechte pingel die strak werd ingeschoten. Ruststand: 1-1.

Na rust pakten we het goed op. Ja, Brakkenstein kreeg ook een paar goede kansjes (waaronder 1 grote), maar wij hadden – vooral de eerste helft van de tweede helft – het betere van het spel. Dit resulteerde in een knappe goal van MiepMiep Floors: 1-2. De wedstrijd was inmiddels een slijtageslag geworden. Door blessurebehandelingen zag de scheids zich genoodzaakt een minuut of tien bij te trekken. Wij hielden geen ballen meer vast en ook Brakkenstein kwam niet meer echt aan voetballen toe. Maar om een goal te scoren hoeft dat ook helemaal niet. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg de spits van Brakkenstein de bal in zijn voeten. Hij draaide kort en schoot de bal strak in de verre hoek: 2-2. We waren er zo dichtbij.

De overige uitslagen:
Excelsior Z 3 – 1 SKV
Treffers De 7 – 3 Redichem
Lienden FC 6 – 2 Dodewaard
Elsweide 2 – 1 Candia ’66

7 reacties op “UNIvv heeft eerste punt van het seizoen binnen!”

Jaap 0-1 en ik weet niet van wie ik de bal kreeg. Maar is dat dan een assist? Moest nog best veel werk in m’n eentje verzetten voor dat doelpunt 😉

Was dat niet een lange bal van ondergetekende? Heb er aardig wat naar voren geramd, dus de kans is eigenlijk best groot. 😉

Mmm…ik weet het echt niet meer. Lijkt me in ieder geval niet logisch dat ik op jouw lange bal nog 2 man moet uitspelen. Meestal is dat niet het geval dan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.