Categorieƫn
Uni VV 1

Kraambezoek

Na drie weken spanning, hectiek en drukte is de rust teruggekeerd. Zodoende zouden we het hartstikke leuk vinden als jullie onze aanwinsten komen bewonderen. In overleg met de trainer hebben we een mooi moment gevonden: as zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ostrabeke staat er vanaf half 12 een heerlijk kopje koffie incl beschuit met muisjes klaar op de Lentse Tuinstraat 24. Rijden we aansluitend door naar Oosterbeek om daar de eerste volle drie punten weg te pakken!

Voor wat betreft een cadeau hebben we het volgende bedacht: vorige week is een goede vriend van ons na vijf jaar strijd aan kanker overleden. Naar aanleiding hiervan hebben we met een aantal mensen besloten in 2013 Alpe dHuzes te fietsen. Dit is een fietstocht ten bate van het KWF Kankerfonds. Wat hiervoor nodig is, is sponsorgeld. Veel sponsorgeld. Allemaal bestemd voor het KWF. Onze vraag aan jullie is om hiervoor de eerste donatie te doen. Dus kun je 10 euro missen, neem hem mee en stop hem in de Ot-en-Moos-tegen-kanker-doos! Uiteindelijk zullen wij het bedrag verdubbelen.

Gegroet en wellicht tot morgen (als Ot en Moos een beetje meewerken…).

4 reacties op “Kraambezoek”

Hoe laat vertrekken wij weer bij Gerben? Ik ben vorige week opgezadeld met een grote voetbaltas vol met kleren en die ga ik natuurlijk niet op de fiets meesjouwen vanaf Dukenburg. Dus mijn lieve vriendin gaat die bij Gerben droppen en wil graag weten hoe laat ze er uiterlijk moet zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.