Categorieën
Uni VV 1

Nieuwe site: de update

Het seizoen staat weer voor de deur: tijd voor een nieuwe site. En bij een nieuwe site horen natuurlijk kinderziekten. Zo hoorde ik gisteren dat jongens die niet ingelogd waren niet konden reageren op berichten. Als het goed is, is dat nu verholpen. Laat een reactie achter om te checken of dat zo is…

Rechtsboven vinden jullie een inlogscherm waar je je eigen profiel kunt benaderen. Je kunt daar een eigen plaatje uploaden en vervolgens automatisch reageren. In het menu ‘Community’ kun je de andere leden en historie van alle online activiteiten volgen. Mooi spul, niet?

De nieuwe jongens hebben – als het goed is – allemaal hun mailtje in hun inbox gevonden waarin zij hun inloggegevens voor deze site vinden. Vanaf nu kunnen zij dus ook zelf berichten posten.

Vragen? Opmerkingen? Kom maar op!

Één reactie op “Nieuwe site: de update”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.