Categorieƫn
Uni VV 1

Zaterdag hapje eten?

Als ‘oud’ aanvoerder van de nacht (Wie heeft het eigenlijk overgenomen afgelopen weekend?!?!), voel ik me toch geroepen om een leuk voorstel te doen. Misschien is het gezellig om zaterdag voor het grote Univv feest ergens lekker een hapje te gaan eten of alvast een lekkere borrel naar binnen te werken!?!? Iemand interesse?

Aangezien mijn budget niet bijzonder hoog is, stel ik voor om lekker bij Funkenstein of men. Dijkstra wat te happen. Laat je horen!!

17 reacties op “Zaterdag hapje eten?”

prima plan, ik ben er helaas niet bij, mijn opa en oma vonden het een mooie dag om te vieren dat ze beide 80 zijn en een te veel aantal jaren getrouwd. ik sluit zo snel mogelijk aan op het univv-feest aangezien ik niet verwacht dat die oude lui het erg laat maken!

Van tevoren in onze nieuwe huis komen kijken is prima, maar de vrouw des huizes zal er dan niet zijn.
Uurtje of zes? Laat het ff weten!

@Gijs: Dan wordt het een officieus eerste bezoek aan jullie stulp. Voor het officiƫle eerste bezoek moet de dame er natuurlijk ook zijn. Uurtje of 18 bij Gijs, biertje drinken, dan naar Dijkstra (of Trianon) voor een happie eten en dan naar de big party?

Adres is vlakbij mijn oude adres. Eerste zijstraat van de Postweg (komend vanaf de Groesbeekseweg), dan langs het veldje links, langs mijn oude huis, onder het huis door (ja, dat kan) en dan is het het tweede huis aan de linkerkant. Ja toch, Gijssie? Tot zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.