Categorieën
Uni VV 1

Wie komt er op de grote UNIvv-benefietavond?

Natuurlijk, komend weekend is belangrijk. Dan moeten we in vorm zijn, pieken en laten zien dat we géén slappe zakken zijn. Maar dat weekend erop is ook verdomde belangrijk. Voor het voortbestaan van onze club welteverstaan. Zaterdag 25 juni vindt namelijk de grote UNIvv-benefietavond plaats. Georganiseerd voor en door mensen met een UNIvv-hart. Met muziek, drank, entreegeld, een quiz en een verrassend programma. Ja, ook voor onze/jullie vrouwen.

Wie komen er? En wiens vrouw komt mee?

8 reacties op “Wie komt er op de grote UNIvv-benefietavond?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.