Categorieën
Uni VV 1

Weekend Breda: Vervoer

Over anderhalve week is het weer zover, het hoogtepunt van het seizoen, namelijk het weekendje weg!
Hoogste tijd dus om te inventariseren hoe een ieder hier naartoe gaat afreizen.

Daarom het verzoek om hieronder te reageren hoe laat je vrijdag 17 juni richting Breda kan/wil gaan, of je zelf een auto tot je beschikking hebt of niet, en of je liever met de trein gaat. Het hostel ligt tegenover het station, dus is prima bereikbaar. Dan zal ik vervolgens een overzicht maken wie met wie mee kan rijden.

Vaders van pasgeboren kinderen en kinderen van al heel lang getrouwde ouders, laat hier ook even weten wanneer je wilt komen. Wij rekenen natuurlijk op minimaal 1 nacht! 😉

36 reacties op “Weekend Breda: Vervoer”

Mooi Bruno. Ik overweeg te treinen. Hebben we de auto nog op n ander moment nodig, bv richting “strand” of huren we fietsen? Of zou t wellicht handig zijn fiets mee te nemen in de trein?
Hoedanook, bij mooi weer ben ik er vrijdag al vroeg! Tot zondag laat.

Auto’s zijn verder waarschijnlijk niet nodig. We kunnen (OV)fietsen huren om te fietsen naar de Galdere meren bij mooi weer en verder is alles op loopafstand.

Als iedereen met trein gaat, ga ik ook wel met trein 🙂 maar auto vind ik ook prima. Ik kan vroeg of laat, zeg het maar.

Als vader van een pasgeboren kind probeer ik er de zaterdag bij te zijn. Omdat de drank dan weer zal vloeien en ik er totaal niet meer tegen kan lijkt me het handig dat ik dan ook blijf overnachten.

Begin van de middag, treintje lijkt mij een heel mooi streven! Joris, jij bent het bekendst in Breda, word je dan ook aanvoerder van de nacht?

Trein aan het eind van vrijdagmiddag. 16.18 klinkt lekker. Ov-fiets voor anoniem transport door Breda is een must.

Nope, word zeker geen aanvoerder van de nacht. De tenten waar ik vroeger heen ging zijn gesloten of hebben een nieuwe eigenaar (en dus een nieuwe naam). Kreeg nog wel de tip van een Brabantse vrind dat we naar de Bruine Pij moeten. En laten daar daar in juni nu allemaal leuke activiteiten plaatsvinden: http://www.cafedebruinepij.nl/agenda/juni.

Bji de weg, Sjoerd: antwoord eens op mijn sms. NU! 😉

Ga eind van de vrijdagmiddag/ begin avond met de trein. Mocht het nodig zijn heb ik eventueel een corsaatje tot mijn beschikking.

Ik ga denk ik maar mee met de vrienden van NS, beetje kudde gedrag kan geen kwaad! daarnaast hoorde ik dat het kerkplein ook een succes is voor de zaterdagavond… (van een aantal vrouwen)

ehhhhh, wat is dit nu? Geen aanvoerder van de nacht? Wie o wie moet dan de appelsapjes voor Melvin bestellen? Jaap? Strawberry? Willem? of toch Bruno (in het dagelijks leven ook aanvoerder en tevens speler van het jaar….)

Ik heb als reisleidert, aanvoerder, secretaris en speler van het jaar al genoeg taken.

Ik stem voor Willem of Koen ’tuigje’ Flipse.

Pak in ieder geval de trein. Tijd is afhankelijk van andere activiteiten die dag. Zal hooguit einde middag zijn.

Als ik de komende dagen flink doorwerk, moet het me lukken om er een zaterdagavondje / nachtje bij te zijn. Vertrek ik begin vd avond, tref ik jullie wel ergens in een of andere fraaie kroeg en dan gaat het keihard los!

Ik hoop ook te komen. De nachten zijn toch al kort dezer dagen. Wisten jullie trouwens dat ik 4 jaar in Breda gestudeerd heb? Da’s natuurlijk al wel weer een tijdje geleden…

Flipse, niet zeuren, gewoon antwoorden.

Peace.

@ Kevin, ik neem aan dat je bedoelt dat je zaterdagochtend de eerste trein richting Grol pakt. Er wordt natuurlijk wel gewoon gestapt.

Allemaal treinen dus? Heel verantwoord, goed bezig jongens. Scheelt mij ook weer regelen.

Goed idee om wat te reserveren voor eten Willem, ik bel van de week wel even. Ik zal reserveren om 19.00 uur, de meeste jongens zullen dan wel in de stad zijn inmiddels. De anderen moeten dan onderweg of later maar wat nemen.

Dus welke tijd wordt het nu voor de eerste groep richting Breda? Gister hoorde ik ook mensen voor 16:48. Mij maakt het niet uit! Ik kan ook prima om 16:18.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.