Categorieën
Uni VV 1

HARTELIJK DANK

Alle mooie woorden, anekdotes en als afsluiting een denderende ovatie heeft mijn afscheid als all-in bestuurder van Uni v.v. tijdens het geweldige Uni v.v. feest veel glans gegeven. Blijkbaar is de afgelopen bijna 40 jaar van het op mijn manier besturen van deze geweldige club door jullie zeer gewaardeerd.

Mijn Uni v.v. hart zal altijd voor de club blijven kloppen en een regelmatig bezoekje op en rond de sportvelden zal dan ook zeker aan de orde zijn.

Ik dank jullie allen voor mijn – buiten proporties – gegeven cadeau’s en wens jullie voor nu en in de toekomst alle goeds toe.

UNI V.V. FOREVER

Ger Keukens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.