Categorieën
Uni VV 1

Deadlines te halen

Mannen,
de verbouwing is in volle gang en er is al heel wat werk verzet, mede met hulp van een aantal geweldige UniVVers! Toch zijn we er nog niet. We hebben nog drie weken voordat we definitief overgaan en daarin mogen nog heel wat taken gedaan worden (zeker nu de mobiliteit van Sandra met rasse schreden achteruit gaat).

Zo komt Hassan aanstaande maandag stucen en moeten komend weekend de wanden voorbewerkt worden. Dus mocht je een paar uurtjes over hebben, dan kunnen wij je hulp goed gebruiken (welkom vanaf 9 uur…).

Het weekend daarna staan nog veel schilderwerkzaamheden gepland, dus wil je ontdekken welke schildertalenten er in je schuilen, kom langs!

Het weekend daarna zullen vloeren gelegd, dus ben je daar goed in (Bert…), laat van je horen!

En dan als slotstuk van het geheel, staat 16 juli de verhuizing gepland!

Mannen, we horen graag van jullie en zullen jullie oneindig dankbaar zijn voor jullie inzet!
Lieve groet,
Gerben en Sandra

17 reacties op “Deadlines te halen”

De weekenden zijn als gezegd helemaal volgeboekt, maar op de verhuisdag kan ik denk ik wel, dus plan mij maar in dan!

Weekenden zit ik aardig vol m.u.v. verhuisdag denk ik. Maar heb je niet maandag avond of dinsdag avond mensen nodig ofzo? Kan dan best wel wat klussen (nou ja, geen held in natuurlijk, maar met kwast heen en weer gaan lukt me nog wel)

Ik meld me graag aan voor de vloerlegclub en kom graag nog een avondje doordeweeks schilderen! Op 16 juli kom ik terug van twee daagjes weg maar weet niet hoe laat dus kan geen beloftes doen.

Top mannen, deze reacties, geeft al mentale support!
Komende week di en woe bezet met zwangerschapsles, borstvoedingsvoorlichting en dat soort nieuwe hobby’s. Verder iedere avond aanwezig. Laat maar horen wat jullie uitkomt, bereid ik een mooie taak voor.

Top Joris, maar alleen als het je uitkomt he.

Hassan trouwens mooie vent: belde hem vanochtend om nog wat instructies door te geven. Zegt hij: ‘ja, ik kom vandaag niet. Gisteren al heel hard gewerkt en ben vandaag moe. Misschien kom ik vanmiddag nog even, maar denk het niet, ben heel moe.’
Mooi, zou ik ook vaker moeten doen: baas, ik heb gisteren al hard gewerkt, ben vandaag moe, dus ik kom niet…

Haha. Verschil is waarschijnlijk dat jouw baas, in tegenstelling tot de zijne (want dat ben jij), niet alles ‘prima, als het maar goed voelt’ vindt… 😉

Mannen, laten we de zaterdag (da’s morgen) ook benutten! Ik heb ooit in de kroeg op een zaterdagnacht een sleutel van Sandra gehad en die komt ook nu weer mooi van pas! Gerrie zal een lijstje met to-do zaken maken, koffie apparaat klaarzetten, broodjes en een pot pindakaas neerzetten, en natuurlijk de muziek. Wie komt er met mij meezingen?!!!

Ik wilde heel graag komen, maar toen ik het onderdeel ‘met mij meezingen’ las, haakte ik af 😉

Nee, ik kan sowieso niet. Helaas.

Ha, mooi particulier initiatief dit! Morgen (helaas) andere bezigheden; zondag (samen met beunhazen Pim en Bert) er weer vol tegen aan! Nog twee weken buffelen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.