Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv sluit seizoen in stijl af…

7 mei 2011: de dag van het afsluitende etentje bij Ankara. De dag van de traditionele elftalfoto. De dag van het afscheid van Hans, Wouter, Jesper en Huub. Maar ook de dag van de wedstrijd UNIvv-SDS’55: de kans om het seizoen nog een beetje aanzien te geven. Een seizoen dat zo goed begon, maar – om met Bruno te spreken – na de winterstop als een nachtkaars uitging. We wonnen in de eerste wedstrijd na die winterstop nog wel van Alverna, maar bij die overwinning bleef het in 2011 dan ook.

Werd er gisteren dan weer niet gewonnen? Nope. We wisten de 0-1 achterstand – die binnen een paar minuten op het scorebord stond – nog wel om te keren naar een 3-1 voorsprong, maar wisten die vervolgens niet vast te houden. Een belachelijk gemakkelijk gegeven pingel en bijzonder slecht verdedigen zorgden er uiteindelijk voor dat SDS en UNI allebei een puntje in de tas mochten stoppen.


Marienjo legt de voorzet van Jaap terug op Bert, die de 1-1 maakt

Voor de laatste keer genieten van Hans
Voor de laatste keer genieten van Hans

Dit is een goed stel hoor
Dit is een goed stel hoor

Meer foto’s vind je hierrrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.