Categorie├źn
Uni VV 1

Ledenadministratie

De transferdeadline nadert en Ger is bezig met het ledenbestand in beeld te brengen voor komend seizoen. Van de aftaaiers Joost, Wouter, Hans, Jesper en Huub weet ik alleen van Joost en Wouter dat ze gewoon spelend lid blijven bij het 2e (nietwaar?). Van Hans, Jesper en Huub zijn we benieuwd of er sprake is van een overschrijving of niet.

Voor aankomende spelers geldt dat zij hun overschrijving ook gauw in orde dienen te maken (ja dat moet je allemaal zelf doen bij Uni VV). Graag hoor ik van hen zelf of van hun connecties (Koen, Dirk, Kevin? Denk aan je aandraagpremie-biertje) wat er gaat gebeuren.

Ik ben als trainer natuurlijk ook erg benieuwd wat voor en hoeveel materiaal ik ter beschikking heb. Dus aankomende leden, train mee de komende weken!

Dan is er nog de spelerspas-kwestie. De spelers die gemaild zijn over een pasfoto, mitbringen bitte!

2 reacties op “Ledenadministratie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.