Categorieën
Uni VV 1

25 juni: UNIvv-FEEST!

Beste sportvrienden,

Op zaterdagavond 25 juni 2011 wordt het eerste UNI v-feest gegeven in café-bar-dancing Trianon. Voor dit festijn met grandioze gasten en een spetterend programma, waarover later meer, wordt een beperkte toegangsprijs gevraagd van € 7,50, hetgeen geheel ten goede zal komen aan de kas van het nieuwe UNI vv. Zoals wellicht bekend moet onze financiële huishouding stevig worden herschikt na een heroverweging van het personeelsgebeuren van Radboud. Avonden als deze zullen daar in de toekomst een bijdrage aan leveren. De organisatiecommissie en het bestuur is daarvan overtuigd gezien de te verwachten kwaliteit van het programma, gegeven de aanwezige capaciteiten binnen onze vereniging om dit soort evenementen vorm te geven. En de brede basis van verlangen binnen de club om aan een dergelijk samenzijn te participeren.

Er is ruimte voor iets meer dan 100 leden van UNI vv, maar ‘vrienden-niet-leden’ zijn ook van harte welkom. Voor wat betreft het programma ontkomen we er niet aan om kort dan wel lang in te gaan op actuele nationale en internationale voetbalontwikkelingen, de visie daarop van professor dominee R. de Haard, mededelingen vanuit het bestuur en dat dan zeer kort en het flink en fors ‘afscheid nemen van’. En ten slotte zeer veel aandacht voor de partners omdat in 2011 definitief wordt gebroken met de doctrine ‘ohne Weiber’. Op veler verzoek is er in ieder geval ruime gelegenheid tot dansen, sjansen en swingen.

Mail deze uitnodiging ook door aan jouw bekende mogelijke ‘vrienden van UNI vv‘.

Namens zowel het voltallige oude als nieuwe bestuur,

En hopelijk tot 25 juni!

Koos Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.