Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 laat zich in het ootje nemen

De twee-na-laatste wedstrijd van het seizoen was die tegen SKV, tegen wie wij eerder dit seizoen een 0-2 voorsprong weggaven en met 5-2 de bietenbak ingingen. Tijd dus voor revanche. En na de wedstrijd tegen kampioen Lunteren, waar wij één punt en een goed gevoel aan over hielden, leek dat ook wel te doen.

Maar zo scherp en georganiseerd als wij vorige week waren, zo slap en futloos voetbalden wij de eerste helft. We maakten elkaars fouten niet goed, liepen – vooral achterin – te zwemmen en hielpen zo SKV al snel in het zadel: binnen afzienbare tijd stonden we met 2-0 achter. Twee keer na slap en bijzonder amateuristisch verdedigen. We misten daarna zelf nog wel een grote kans, maar ook SKV had er nog wel een paar mogen maken. We mochten dan ook blij zijn dat we met slechts 0-2 de rust bereikten.

Na rust een ander UNIvv. Globetrotters en spitsen Merijn en Jaap kwamen erin en wisten elkaar gelijk al een paar keer te vinden. Toch was het geen spits die de aansluitingstreffer maakte; het was Bruno, die – met wat hulp van de keeper – de bal uit een afgeslagen corner in de kruis pegelde. Net voor tijd wist Merijn – na goed voorbereidend werk van Marienjo – zelfs de 2-2 binnen te tikken. Misschien zat er nog wel meer in! NOT… De allerlaatste corner van de wedstrijd werd door een bijzonder attent reagerende Wageningen in de korte hoek getikt. Via de kruin van Dirk en de onderkant van de lat verdween de bal volgens de scheidsrechter – en volgens de eerlijke jongens bij de palen – een centimeter of twintig over de lijn: 2-3. En weer geen punten.

Er staan nog twee wedstrijden op het programma: volgende week uit naar Lienden en op 7 mei thuis tegen SDS. Twee kansen om drie punten te pakken en dit seizoen nog een beetje behoorlijk af te sluiten. Come on, UNIvv!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.